Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Ask and It Is Given Het gaat niet over de controle hebben over je gedachte; Het gaat om het begeleiden ervan

Het gaat niet over de controle hebben over je gedachte; Het gaat om het begeleiden ervan

We moedigen je niet aan om je gedachten te controleren, eerder om je gedachten te begeleiden. Reiken naar hoe je je zou willen voelen is makkelijker bij het vasthouden van je gedachten in vibrerende afstemming met hetgeen waarvan je denkt dat goed is.
Het gaat niet over de controle hebben over je gedachte; Het gaat om het begeleiden ervan Het gaat niet over de controle hebben over je gedachte; Het gaat om het begeleiden ervan beschrijving

Ask and It Is Given orakelkaarten kopen?

Ask and It Is Given orakelkaarten
Ask and It Is Given orakelkaarten

Met deze prachtige orakelkaarten, door Esther en Jerry Hicks, ervaar je een versterking van je persoonlijke kracht, welke op het begin misschien onlogisch of zelfs magisch kan overkomen. De energiestroom van deze kaarten verbindt je met de ware essentie van je eigen wezen.

Na een tijdje gewerkt te hebben met deze prachtige orakelkaarten zal je merken dat het gat tussen waar je was en waar je wilt zijn steeds kleiner zal worden op alle vlakken die voor jou belangrijk zijn.

Ask and It Is Given orakelkaarten kopen