Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Ask and It Is Given

Ask and It Is Given

Met deze prachtige orakelkaarten ervaar je een versterking van je persoonlijke kracht, welke op het begin misschien onlogisch of zelfs magisch kan overkomen, terwijl de energiestroom van deze kaarten je verbindt met de ware essentie van je eigen wezen.

Na een tijdje gewerkt te hebben met deze prachtige orakelkaarten zal je merken dat het gat tussen waar je was en waar je wilt zijn steeds kleiner zal worden op alle vlakken die voor jou belangrijk zijn.

De verschillende Ask and It Is Given orakelkaarten

Ik zal houden van waar ik nu ben Er is niets dat je niet kunt zijn, doen of... Ik zal houden van waar ik nu ben »
Absolute welzijn is de basis van mijn universum Welzijn is de basis van alles dat er is. H... Absolute welzijn is de basis van mijn universum »
Waarom duurt het me zo lang? De enige reden waarom je je verlangen nog ... Waarom duurt het me zo lang? »
Ik ben een fysieke extentie van Source Energie Alles in je fysieke omgeving is gecreŽerd va... Ik ben een fysieke extentie van Source Energie »
Er is evolutionaire waarde in mijn persoonlijke voorkeur Onderschat de waarde van je voorkeuren nie... Er is evolutionaire waarde in mijn persoonlijke voorkeur »
Mijn verlangens en overtuigingen zijn slechts gedachten Je verlangens en overtuigingen zijn slecht... Mijn verlangens en overtuigingen zijn slechts gedachten »
Ik zal nooit stoppen te bestaan...of te verlangen Je zal nooit stoppen te bestaan; nieuwe ve... Ik zal nooit stoppen te bestaan...of te verlangen »
Een consistente formule geeft me consistente resultaten Net als het leren van de basis van wiskund... Een consistente formule geeft me consistente resultaten »
Ik ben een vibrerend wezen in een vibrerende omgeving Je bent, zelfs in je huidige fysieke uitdr... Ik ben een vibrerend wezen in een vibrerende omgeving »
Mijn emoties zijn vibrerende interpretaties Je ogen, je oren, zelfs je neus, tong en v... Mijn emoties zijn vibrerende interpretaties »
De meest krachtige wet in het universum Iedere gedachte vibreert, iedere gedachte ... De meest krachtige wet in het universum »
Niets gebeurt zonder mijn toestemming Wanneer je de wet van aantrekkingskracht b... Niets gebeurt zonder mijn toestemming »
Wanneer mijn verlangens en overtuigingen een vibrerende overeenkomst zijn Je trekt meer van hetzelfde aan, dus je ei... Wanneer mijn verlangens en overtuigingen een vibrerende overeenkomst zijn »
Alles dat er is...profiteert van mijn bestaan Wat je unieke perspectief ook gevormd heef... Alles dat er is...profiteert van mijn bestaan »
Ik ben de kunst van het toestaan van mijn natuurlijke welzijn aan het herontdekken We noemen deze discipline 'de kunst van he... Ik ben de kunst van het toestaan van mijn natuurlijke welzijn aan het herontdekken »
Ik heb de controle over mijn gedachten Net als dat al je ervaringen bij elkaar, v... Ik heb de controle over mijn gedachten »
Ik ben in perfecte positie om daar te komen vanuit hier Niets hoeft in de omgeving om je heen of i... Ik ben in perfecte positie om daar te komen vanuit hier »
Ik ben een zender en ontvanger van vibraties Op ieder moment zend je een specifiek vibr... Ik ben een zender en ontvanger van vibraties »
Mijn aandacht ernaar toe nodigt het uit Iedere gedachte die je onder de aandacht b... Mijn aandacht ernaar toe nodigt het uit »
Ieder onderwerp is twee onderwerpen: Gewenst en niet gewenst Ieder onderwerp is in werkelijkheid twee o... Ieder onderwerp is twee onderwerpen: Gewenst en niet gewenst »
Ik heb nu de sleutel in handen om mijn eigen verlangens te creŽren Het is onmogelijk om consistent positieve ... Ik heb nu de sleutel in handen om mijn eigen verlangens te creŽren »
Ik word bewust van mijn innerlijke zijn Met je 'innerlijke zijn', of 'Source/Bron'... Ik word bewust van mijn innerlijke zijn »
Het gaat niet over de controle hebben over je gedachte; Het gaat om het begeleiden ervan We moedigen je niet aan om je gedachten te... Het gaat niet over de controle hebben over je gedachte; Het gaat om het begeleiden ervan »
Ik kan mijzelf accepteren als een vibrerend wezen Wanneer je jezelf begint te accepteren als... Ik kan mijzelf accepteren als een vibrerend wezen »
"Maar wiens 'waarheid' is de werkelijke waarheid?" Wanneer je maar genoeg aandacht geeft aan ... "Maar wiens 'waarheid' is de werkelijke waarheid?" »
Stemmingen zijn indicaties van mijn emotionele set-points Wanneer je je continu op een gedachte focu... Stemmingen zijn indicaties van mijn emotionele set-points »
Mijn emotionele set-points kunnen gewijzigd worden Je set-points komen tot stand door je aand... Mijn emotionele set-points kunnen gewijzigd worden »
Ik leer om aandacht te besteden aan mijn gevoelens Je emoties zijn harde indicaties van je hu... Ik leer om aandacht te besteden aan mijn gevoelens »
Een leeg gevoel vertelt me iets belangrijks Een negatief gevoel wijst erop dat je huid... Een leeg gevoel vertelt me iets belangrijks »
Ik ben in staat om mijn eigen gedachten te sturen Je hebt de optie om de dingen te observere... Ik ben in staat om mijn eigen gedachten te sturen »
Wat als 'Source' in mijn fysieke schoenen zou staan? Het is niet jouw taak om iets te laten geb... Wat als 'Source' in mijn fysieke schoenen zou staan? »
Ik trek zijn vibrerende essentie aan Je kunt het toestaan of niet, maar de basi... Ik trek zijn vibrerende essentie aan »
Wat ik me kan inbeelden is wat het universum mij kan geven Als je het kunt verbeelden, of als je er z... Wat ik me kan inbeelden is wat het universum mij kan geven »
Om te ontvangen wat ik wil, moet ik niet forceren wat ik niet wil Dit is een verruimend universum, en alles ... Om te ontvangen wat ik wil, moet ik niet forceren wat ik niet wil »
We zijn allemaal mede-creŽerders binnen een divers universum Ieder fysiek wezen op je planeet is een pa... We zijn allemaal mede-creŽerders binnen een divers universum »
Ik stop geen ongewilde ingrediŽnten in mijn taart Beeld jezelf als een kok in een extreem go... Ik stop geen ongewilde ingrediŽnten in mijn taart »
Er is genoeg ruimte voor alle ideeŽn en ervaringen Vanuit je niet-fysieke perspectief begrijp... Er is genoeg ruimte voor alle ideeŽn en ervaringen »
Ik zal nooit arriveren, dus geniet ik van mijn reis Je kunt het niet voor elkaar krijgen omdat... Ik zal nooit arriveren, dus geniet ik van mijn reis »
Aangezien ieder verzoek toegestaan is, voel ik geen competitie Ieder perspectief doet ertoe; ieder verzoe... Aangezien ieder verzoek toegestaan is, voel ik geen competitie »
Waarom krijgen ze niet waar ze om vragen? Als mensen die ontvangen waar ze om vragen... Waarom krijgen ze niet waar ze om vragen? »
Het meest kostbare dat ik kan geven is mijn geluk Het meest kostbare dat je ooit kunt geven ... Het meest kostbare dat ik kan geven is mijn geluk »
Waarom betekent mijn 'nee' zeggen, 'ja' zeggen? Wanneer je aandacht geeft aan iets dat je ... Waarom betekent mijn 'nee' zeggen, 'ja' zeggen? »
Ik kan geleidelijk mijn vibrerende frequentie wijzigen Er is geen gedachte die je uiteindelijk ni... Ik kan geleidelijk mijn vibrerende frequentie wijzigen »
Ik reik uit naar de best voelende gedachte waar ik toegang toe heb Reik altijd uit naar het gevoel van opluch... Ik reik uit naar de best voelende gedachte waar ik toegang toe heb »
Wanneer ik de gedachte verander, dan verander ik de voorwaarde Er is geen staat zo erg dat hij niet veran... Wanneer ik de gedachte verander, dan verander ik de voorwaarde »
Het leven is contant in beweging, dus ik kan niet vast komen te zitten Het is onmogelijk om vast te komen of stil... Het leven is contant in beweging, dus ik kan niet vast komen te zitten »
Alleen ik weet wat toepasselijk voor mij is Wanneer je weet dat iedereen die vraagt, k... Alleen ik weet wat toepasselijk voor mij is »
Op iedere 'realiteit' wordt wel door iemand gefocust Er is je geleerd om de relaiteit te accept... Op iedere 'realiteit' wordt wel door iemand gefocust »
En die kleine onschuldige babies dan? Zelfs babies geven vibraties af die het un... En die kleine onschuldige babies dan? »
Achter al mijn verlangens zit het verlangen om mij goed te voelen Er is geen enkel verlangen waarbij het uit... Achter al mijn verlangens zit het verlangen om mij goed te voelen »
In mijn waardering geef ik geen weerstand Waardering en zelf-liefde zijn de meest be... In mijn waardering geef ik geen weerstand »
Ik moet egoÔstisch genoeg zijn om af te stemmen met Welzijn Als je niet egoÔstisch genoeg bent om opzett... Ik moet egoÔstisch genoeg zijn om af te stemmen met Welzijn »
Ik hoef niet bang te zijn voor mijn ongecontroleerde gedachten Er is geen aanleiding om je zorgen te make... Ik hoef niet bang te zijn voor mijn ongecontroleerde gedachten »
Mijn kleinste vooruitgang is van grote waarde Er is ongelooflijke waarde in wanneer je b... Mijn kleinste vooruitgang is van grote waarde »
Ik zal mijn best doen er het beste van te maken Direct beslissingen kunnen maken is belang... Ik zal mijn best doen er het beste van te maken »
Mijn financiŽle achteruitgang zal de armen niet helpen Je kunt niet arm genoeg worden om de armen... Mijn financiŽle achteruitgang zal de armen niet helpen »
Succes gaat om de vreugde die ik voel Wanneer je oprecht opgetogen bent over iem... Succes gaat om de vreugde die ik voel »
Het is normaal voor mijn lichaam om zich goed te voelen Je hoeft geen specifieke positieve gedacht... Het is normaal voor mijn lichaam om zich goed te voelen »
Ik ga eerst voor vreugde, de rest volgt later Wanneer je je huidige emotionele staat bew... Ik ga eerst voor vreugde, de rest volgt later »
Mijn leven hoort vreugdevol te zijn Vat dit allemaal niet te zwaar op. Het lev... Mijn leven hoort vreugdevol te zijn »