Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengelen orakel Kristalheldere intenties

Kristalheldere intenties

Aartsengel MichaŽl

Wees helder en duidelijk in wat je wenst en concentreer je erop met een vaste overtuiging.
Kristalheldere intenties

Nadat je om begeleiding hebt gevraagd, moet je duidelijk maken wat je werkelijk wenst. Weet dat je (net als iedereen) in elk opzicht het allerbeste verdient.
God wenst iedereen voorspoed en genoeg van alles toe. Je moet je vraag beperken tot dat deel wat je toekomst door een helder mentaal beeld van je wens te maken. Visualiseer dat deze wens al werkelijkheid is geworden en ervaar de emotionele en lichamelijke gevoelens van je gemanifesteerde verlangen. Maak je niet druk om hoe je verlangen werkelijkheid wordt- de oneindige creativiteit van de Schepper zal het je op een kristalheldere manier voorschotelen. Volg gewoon maar je innerlijke leiding om de stappen te ondernemen om je Goddelijke wens werkelijkheid te laten worden en sta jezelf toe al het goede te ontvangen zoals het op je pad komt.

Aartsengelen orakelkaarten kopen?

Aartsengelen Orakelkaarten
Aartsengelen orakel

Doreen Virtue maakt je met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden.

Je kunt leren hoe een accurate lezing voor jezelf en anderen te geven met behulp van het bijbehorende boekje.

Aartsengelen orakelkaarten kopen