Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengelen orakel Heldervoelendheid

Heldervoelendheid

Heldervoelendheid

Aartsengel RaguŽl

Schenk aandacht aan steeds terugkerende lichamelijke of emotionele gevoelens, want zij zijn het teken van Goddelijke Leiding.

Houd je gevoelens in ere. Wees niet bang voor intense emoties of overweldigende gevoelens. Ik kan je helpen om je het verschil aan te geven tussen je eigen gevoelens en die van anderen. Ik help je ook om de energieŽn van anderen die je hebt overgenomen uit je eigen systeem te verwijderen. Ik leid je naar mensen, situaties en plaatsen, met een heldere en liefdevolle energie. De steeds terugkerende emoties en lichamelijke gevoelens houden belangrijke informatie voor je in, dus schenk aandacht aan deze gevoelens en volg ze. Het zijn antwoorden op je gebeden. Vraag mij maar om je te helpen verwarrende boodschappen te ontcijferen, zodat je duidelijk zult weten welke stappen je moet ondernemen.

Aartsengelen orakelkaarten kopen?

Aartsengelen Orakelkaarten
Aartsengelen orakel

Doreen Virtue maakt je met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden.

Je kunt leren hoe een accurate lezing voor jezelf en anderen te geven met behulp van het bijbehorende boekje.

Aartsengelen orakelkaarten kopen