Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Doe meer onderzoek

Doe meer onderzoek

Doe meer onderzoek

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat is me helder en rustig alle informatie wijst die ik moet weten voor mijn welzijn. Geef me alstublieft de moed om bewust goed voor mijn gezondheid te zorgen.

Gezondheidszorg is een samenwerking tussen patiŽnt, dokter en God. Deze kaart is bedoeld om je er aan te herinneren dat het belangrijk is dat je jouw rol goed speelt. Blijf niet passief, maar luister naar de goddelijke influisteringen in wat je denkt en wat je voelt. Dat zijn de stemmen van God en van Aartsengel RafaŽl, die je stap voor stap door het genezingsproces heen leiden. Vertrouw op je gevoelens, en ben je bewust dat je je rechten hebt, en dat je opties hebt.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Vraag een second opinion aan, en desnoods een derde of een vierde
    - Lees de laatste informatie over jouw gezondheidstoestand
    - Doe je mond open, en stel alle vragen die je hebt aan je zorgverlener
    - Ga op zoek naar een alternatief genezer of een alternatieve geneeswijze - Stel je open voor alternatieve behandelmethodes

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen