Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Doe de juiste oefeningen

Doe de juiste oefeningen

Doe de juiste oefeningen

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat ti bij me bent, en me aanspoort heel goed voor mezelf te zorgen, op alle fronten.

Aartsengel RafaŽl geeft je de aanbeveling om lichaamsoefeningen te doen, heel rustig en op een manier waar je je goed bij voelt, zoals bijvoorbeeld yoga. Deze oefeningen zijn buitengewoon goed om je te ontspannen en om met stress te kunnen omgaan. Bovendien geven ze je een groter bewegingsgemak en maken ze je spieren soepel en los. Er zijn mensen die yoga als de bron van jeugd beschouwen. Je hebt deze kaart getrokken, omdat RafaŽl je wil motiveren om je spieren regelmatig en op een gezonde manier te rekken en te strekken. Hij zal je helpen om de beste vormen van lichaamsbeweging te vinden, en hij zal je in contact brengen met een geschikt, professioneel iemand, bijvoorbeeld een yogaleraar of een fysiotherapeut.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Doe ook emotioneel stretchoefeningen, tot net voorbij de grens waar je je gemakkelijk bij voelt
    - Geef jezelf een pauze om te relaxen - 'Stretch' je ook financieel eens, en koop iets voor jezelf wat je al heel lang wilde hebben, het Universum zal je hierbij zeker steunen
    - Bij je levensopdracht hoort ook, dat je yogales gaat geven

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen