Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Cafe´nevrij!

Cafe´nevrij!

Cafe´nevrij!

Je hebt deze kaart getrokken, omdat de cafe´ne uit koffie, thee, cola en chocola de gezondheidssituatie waar je vraag over gaat verslechtert. Het gebruik van cafe´ne maakt wellicht dat je sneller bang bent, of je eerder zorgen maakt, en dat zijn stressachtige giften. Je te snel zorgen maken blokkeert ook je gevoel van veiligheid, van gelukkig zijn, van erbij horen. Als jij (of je cliŰnt) verslaafd bent aan cafe´ne, kan Aartsengel RafaŰl je zeker helpen je behoefte eraan te verminderen, zelfs doen verdwijnen. Zeg herhaalde malen onderstaand gebed, om een beroep te doen op zijn helende kracht.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Gebruik minder cafe´ne, of schrap het helemaal van je menu
    - Doe meer ontspanningsoefeningen, zoals meditatie, yoga of massage
    - Let eens op het verschil in je spanningsboog vˇˇr en na het gebruik van cafeine, en wees eerlijk tegenover jezelf over bezorgdheid of ge´rriteerdheid als gevolg van je cafe´negebruik
    - Ben je bewust dat God de Bron is van alle energie die je nodig hebt

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŰl, ik vraag u om mijn cafe´neverslaving te doorbreken, zodat ik recht doe aan het natuurlijke energetische ritme van mijn lichaam.

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen