Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Zonlicht

Zonlicht

Zonlicht

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, help me om op een gezonde en veilige manier te genieten van de weldaad van de zon en het zonlicht.

Zonnestralen hebben een natuurlijke, genezende kracht. Het is natuurlijk belangrijk dat je het juiste evenwicht hanteert met het blootstaan aan de zonnestralen om zonnebrand te vermijden. Het zonlicht heeft echter ook veel goede effecten op je gezondheid, zoals wetenschappelijk bewezen is. Deze kaart zou een vingerwijzing voor je kunnen zijn om eens vaker een plekje in de zon op te zoeken, of te investeren in volspectrum verlichting. Aartsengel RafaŽl beveelt voor je gezondheid vitamine D aan n de meest natuurlijke vorm.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Maak een `zonneplan'
    - Visualiseer licht rondom de situatie in kwestie
    - Verhuis naar een warmere omgeving
    - Breng meer tijd buitenshuis door
    - Je gezondheidstoestand reageert op het weer

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen