Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Vraag je lichaam om een boodschap

Vraag je lichaam om een boodschap

Vraag je lichaam om een boodschap

Mijn gebed

Lief lichaam, help me om je boodschappen te horen. Aartsengel RafaŽl, help me om de behoeften van mijn lichaam te respecteren en te honoreren.

Je lichaam (of dat van de persoon voor wie je de vraag stelt) heeft een gezondheidsprobleem, het probeert je een signaal te geven. Je lichaam spreekt en wil graag gehoord worden. Deze kaart zegt, dat je het lichaamsdeel in kwestie zou moeten vragen: 'Wat probeer je me duidelijk te maken?' Als je deze vraag gesteld hebt, schenk dan aandacht aan de gedachten die in je opkomen, aan gevoelens, of beelden die je krijgt. Elk lichaamsdeel heeft een stem. En als je luistert en er naar handelt, herstelt het lichaam zich. Maar als je de boodschap van je lichaam negeert, zal het luider gaan spreken in de vorm van pijn.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Vertel je lichaam elke dag: 'Ik hou van je'
    - Wees bereid je lichaam te vergeven
    - Praat eerlijk met je lichaam over je verlangens, je gevoelens en over waar je bang voor bent
    - Respecteer je lichaam door het met eerbied te behandelen en te voeden
    - Spreek in positieve en optimistische bewoordingen over je lichaam en je gezondheid

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen