Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Verwacht een wonder

Verwacht een wonder

Verwacht een wonder

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u voor uw wonderbaarlijk ingrijpen, en voor de helende energie, die ... (naam van de betreffende persoon) weer gezond gemaakt heeft.

Deze kaart belooft je dat een positieve verandering in gezondheid op komst is als gevolg van je gebeden, je positieve denken, en goddelijk ingrijpen. Je geloof wordt beloond, op een onverwachte en positieve manier. Het is nu het moment om positief te blijven, en elke vrees in handen te leggen van God en de engelen. Zij hebben je gebeden gehoord, en verhoord ... Ook al is de uitkomst anders dan je had verwacht. Deze situatie zal niettemin tot grote zegeningen leiden. En bovenal: Aartsengel RafaŽl helpt je op dit moment om vrede te vinden, want eereenheid is de beste basis voor een goede gezondheid.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Zoek contact met een gebedsgroep, om voor deze situatie te bidden
    - Vraag Aartsengel RafaŽl je geloof te versterken
    - Gebruik alleen positieve bewoordingen als je je gezondheid beschrijft
    - Zeg iedere dag de affirmatie: Ik ben nu gezond, in alle opzichten

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen