Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Blijf positief

Blijf positief

Blijf positief

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat ti me helpt optimistisch te zijn, en de juiste stappen te nemen om gezond te blijven.

Wetenschappers en theologen zijn het er over eens: optimisme is de meest gezonde manier van leven. Je hebt deze kaart getrokken omdat Aartsengel RafaŽl je geloof nieuw leven in wil blazen, dat deze situatie zich positief ontwikkelt. Geef elke bezorgdheid die je misschien hebt over in de handen van RafaŽl, zodat hij je kan helpen heilzaam te blijven denken. Een van de redenen waarom wetenschappelijke studies optimisme in verband brengen met een goede gezondheid is, dat mensen met hoop vaker geneigd zijn om preventieve stappen te nemen om ziekte te voorkomen. Deze kaart is dus ook een advies aan jou om te doen wat je algehele welzijn bevordert.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Gebruik alleen positieve bewoordingen, in je denken en je spreken
    - Klaag niet
    - Heb vertrouwen
    - Verwacht een wonder

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen