Vertrouw je zorgen aan ons toe

Vertrouw je zorgen aan ons toe

Affirmatie

Fairy 1

Lieve Aartsengel Rafaël, ik ben bereid elke angst over te geven en aan u toe te vertrouwen. Help me om volledig te kunnen loslaten, zodat u me optimaal kunt geleiden in de huidige situatie.

Betekenis

- Vraag vaker om hulp, zowel van mensen als van engelen
- Praat, behalve met de engelen, ook met mensen die je vertrouwt over je gevoelens
- Maak gebruik van manieren om je te ontspannen, zoals massage, meditatie, een wandeling in de natuur, of yoga
- Heb vertrouwen dat alles goed is zoals het is

Beschrijving

Nodeloze stress verergert de huidige gezondheidssituatie, en de engelen willen je graag helpen. Aartsengel Rafaël staat klaar om elke angst over iets van je gezondheid van je over te nemen, en om te zetten. Er zijn allerlei manieren om angst over te geven in handen van de engelen, waaronder: hen een brief schrijven, hardop tot de engelen spreken, Rafaël in gedachten je gevoelens uitleggen, en eerst diep inademen en daarna al je zorgen uitademen naar God en de engelen.

Wat vind jij van 'Vertrouw je zorgen aan ons toe'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Rafaël kopen?

Aartsengel Rafaël Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël kopen