Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Vergeving heelt

Vergeving heelt

Vergeving heelt

Mijn gebed

Lieve Aartsengel Ra TaŽl, ik ben bereid mezelf en anderen te vergeven, in ruil voor wat ik werkelijk wil: vrede en gezondheid.

Het trekken van deze kaart is een herinnering voor je dat kwaadheid, die blijft opgeslagen in je hoofd en je lichaam, schadelijk is voor je gezondheid. Sommige dingen uit het verleden kunnen wel onvergeeflijk lijken. Het is nu de tijd om jezelf vrij te maken van deze vergiftigende emoties voor je eigen bestwil. Vergeven betekent niet: 'Het is okť wat je hebt gedaan.' Het betekent gewoon: 'Ik wil niet langer de pijn dragen van gedachten en gevoelens van kwaadheid.' Aartsengel RafaŽl is in de buurt, klaar om je geest en je lichaam tot vrede te brengen door het proces van vergeven. Alles wat je te doen hebt, is hem om zijn leiding vragen, en bereid zijn om te vergeven. RafaŽl zal je helpen met de rest.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Vergeef jezelf voor wat jij meent dat je wel of niet gedaan hebt
    - Wees bereid je lichaam te vergeven
    - Schrijf een brief aan degene op wie je kwaad bent (geweest), en verscheur die dan als een gebaar van loslaten van het negatieve gevoel
    - Vergeef keer op keer, totdat je je in vrede voelt
    - Wees eerlijk tegenover jezelf en anderen over je ware gevoelens

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen