Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Raadpleeg een voedingsdeskundige

Raadpleeg een voedingsdeskundige

Raadpleeg een voedingsdeskundige

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, ik geef mijn eetpatroon over aan u, maak dat ik alleen voedsel en dranken gebruik die goed smaken, voedzaam zijn, en bijdragen tot een goede gezondheid en een ideaal lichaamsgewicht.

Je hebt deze kaart getrokken omdat de situatie omtrent een eetpatroon de basis is voor je vraag. Betere keuzes voor wat je eet en drinkt kan je gezondheid verbeteren. Een professionele voedingsdeskundige kan uitvinden wat voor voedsel je lichaam nodig heeft, en kan je helpen een goed voedingsschema op te stellen. Als je vraag de gezondheid betreft van iemand die 'slecht' eet, dan is het heel goed mogelijk dat een voedingsdeskundige, met professionele logica, die persoon kan motiveren gezondere keuzes te maken voor eten en drinken.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Bestudeer de voedingsleer en de invloed hiervan op de gezondheid
    - Eet gezonder
    - Luister naar je intuÔtie, wat zegt dat je over veranderingen ten goede in je eetpatroon?
    - Respecteer je lichaam door het met gezonde kost te voeden

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen