Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Pas op voor allergieŽn

Pas op voor allergieŽn

Pas op voor allergieŽn

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, help me om allergieŽn, die gif zijn voor mijn gezondheid en mijn geluk, te herkennen en te vermijden. Help me om alleen gezond te willen eten en drinken.

Een gezondheidsprobleem is veroorzaakt of verergerd door een allergische reactie. Ga eerst je eetgewoontes na, want vaak gebruiken we onbewust iets waar we allergisch voor zijn. Misschien heb je een afspraak nodig met een dermatoloog om uit te vinden welke stof de allergische reactie veroorzaakt. Als je je voedingspatroon hebt onderzocht, check dan ook je omgeving op allergie veroorzakende stoffen. Jij (of de persoon voor wie je de vraag stelt) bent heel gevoelig, en je dient deze allergische reacties serieus te nemen. Het immuunsysteem van je lichaam reageert altijd op de juiste manier, en het is nu dus aan jou om alle allergische prikkels te vermijden. Vraag Aartsengel RafaŽl je te helpen gezonde veranderingen aan te brengen, zoals je behoefte aan prikkelende stoffen te verminderen, je huis te ontgiften, of te verhuizen naar een plek met schonere lucht.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Als er sprake is van verslaving, leg die dan in handen van God en Aartsengel RafaŽl, voor heling
    - Doe mee met een 12 stappenprogramma (zoals bij de AA) om van je verslaafdheid aan allergische prikkels af te komen
    - Het is tijd om naar een gezondere omgeving te verhuizen
    - Koop een luchtreiniger voor je huis en je werkplek
    - Zorg dat de kussens en dekens van je bed geen allergische stoffen bevatten zoals huidschilfers, veren en stof

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen