Ontspannen zijn werkt

Ontspannen zijn werkt

Affirmatie

Fairy 1

Lieve Aartsengel Rafaël, help me om los te laten en een stapje terug te doen, zodat er genezing plaats kan vinden.

Betekenis

- Maak gebruik van technieken die stress verminderen, zoals meditatie, massage of yoga
- Zorg dat je genoeg slaap krijgt
- Laat een situatie van stress of een relatie los
- Omdat 'Ontspanning werkt' een slogan is van de AA (anonieme alcoholisten) kan dit ook een boodschap zijn om je drinken te matigen
- Denk en spreek vriendelijk over jezelf

Beschrijving

Deze kaart vertelt je stil te staan, het rustiger aan te doen, je te ontspannen en eens goed adem te halen. Aartsengel Rafaël zegt dat je te hard hebt geprobeerd op te boksen tegen de stroom van het leven, en dat heeft een uitputtend effect. Daarom wil hij dat je je ontspant, en dat je al je zorgen in zijn handen legt. Soms lossen situaties zich vanzelf op zodra we ze loslaten, en deze kaart is dus ook een boodschap om een stap terug te doen. Hier kan bijvoorbeeld bijhoren dat je eens vrij neemt en iets leuks gaat doen, of het kan betekenen dat je je uit een situatie terugtrekt totdat die ten goede veranderd is. Volg het eerste wat in je opkomt als je guidance in deze situatie.

Wat vind jij van 'Ontspannen zijn werkt'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Rafaël kopen?

Aartsengel Rafaël Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël kopen