Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Ontgifting

Ontgifting

Ontgifting

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank ti voor het reinigen van mijn lichaam, mijn geest en mijn leven, zodat ik blij en gezond kan leven, zonder chemische substanties.

Je hebt deze kaart getrokken omdat je lichaam (of dat van degene voor wie je de vraag stelt) heel gevoelig is voor chemicaliŽn. Aartsengel RafaŽl beveelt een ontgiftingskuur aan, en hij zal je daarbij helpen en begeleiden. Dit kan een verandering betekenen naar een meer organisch en natuurlijk eetpatroon, zonder conserveringsmiddelen, zonder suiker, en andere chemicaliŽn. Het kan betekenen dat je afziet van het gebruik van 'gezellige' dingen als alcohol, drugs, suiker of nicotine. In sommige gevallen willen de engelen je afstand laten nemen van irritante dingen in je omgeving, thuis of op je werkplek. Het eerste wat er nu in je opkomt is een aanwijzing voor de manier van ontgifting, die het meest heilzaam voor je is op dit moment.

Betekenissen van deze orakelkaart

  - Neem een ontgiftend bad met zeezout
  - Vraag de engelen negatieve energie weg te nemen
  - BeŽindig een 'giftige' relatie , of verlaat zo'n situatie
  - Ontgift je denken door meer optimisme en meer positief denken
  - Vermijd huishoudelijke chemicaliŽn
  - Verander van medicijnen, of verminder die

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen