Onvoorwaardelijke vreugde

Onvoorwaardelijke vreugde

Affirmatie

Fairy 1

Lieve Aartsengel Rafaël, dank u dat u me helpt om alles, ook alle kleine dingen, die me op dit moment gelukkig maken, op waarde te schatten en te genieten.

Betekenis

- Denk aan drie dingen waar je gelukkig van wordt
- Maak een 'dankbaarheidlijstje"
- Blijf je richten op het hier en nu
- Blijf vastbesloten om ieder moment ten volle te genieten
- De beslissing waar je nu voor staat zal goed uitpakken

Beschrijving

Deze kaart herinnert je eraan dat het mogelijk is vreugde te beleven, wat er ook gebeurt in je leven. We stellen te vaak voorwaarden aan ons geluk, en dan zeggen we: 'Ik zal gelukkig zijn als...'. Maar een blije en opgewekte manier van denken en kijken kan een heel heilzaam recept zijn voor meer kracht en vitaliteit. Aartsengel Rafaël kan je helpen iets om blij te zijn te vinden, en te kijken naar alles waarvoor je dankbaar bent. Als je jezelf vandaag gelukkig kunt laten zijn, dan zal je goede gevoel meer en meer toenemen. Het is een gezonde wisselwerking, en die begint met jouw gelukkig zijn op dit moment.

Wat vind jij van 'Onvoorwaardelijke vreugde'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Rafaël kopen?

Aartsengel Rafaël Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël kopen