Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Oefening is de sleutel

Oefening is de sleutel

Oefening is de sleutel

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank dat u me motiveert voor een fitnessprogramma, dat past bij mijn agenda, mijn interesse, en ook bij mijn budget.

Tegelijk met deze kaart heb je waarschijnlijk al een intuÔtieve ingeving gehad om meer aan lichaamsbeweging te doen, of een andere vorm van lichaamsbeweging aan je gebruikelijke toe te voegen. Laat deze kaart een bevestiging zijn dat lichaamsactiviteit een sleutelelement is voor je gezondheid en heling (of voor die van de persoon voor wie je de vraag stelt). Mocht een regelmatig fitnessschema onuitvoerbaar lijken vanwege je agenda, je gezondheid, financieel, of andere belemmerende factoren, Aartsengel RafaŽl kan je helpen een praktisch uitvoerbare manier te vinden, die je ook nog leuk vindt. Hij is ook een groot motivator voor mensen die lichamelijke activiteit vermijden of als- maar uitstellen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Ga de deur uit, de frisse lucht in en naar de zonneschijn, voor een optimale gezondheid
    - Je gewicht in de gaten houden is heel nuttig
    - Lichaamsbeweging helpt om stress te verlagen
    - Dit is een oproep om je lichaam sterker te maken
    - Met regelmatige lichaamsoefeningen zul je meer energie hebben

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen