Meer water drinken

Meer water drinken

Affirmatie

Fairy 1

Lieve Aartsengel Rafaël, dank dat u me aanspoort en leidt meer water te drinken, zodat mijn gezondheid, energie en eetlust elke dag optimaal blijven.

Betekenis

- Vermijd vochtaantrekkende voedingsmiddelen zoals zout, alcohol, cafeïne en gedroogd fruit
- Drink gewoon water in plaats van koolzuurhoudend water, om je lichaamsvocht op peil te houden
- Gebruik drinkwater van de hoogste kwaliteit
- Drink regelmatig water gedurende de dag
- Doe lichaamsoefeningen, of ga naar de sauna, zodat het zweet je afvalstoffen kan afvoeren

Beschrijving

De gezondheidssituatie waar je vraag over gaat vraagt om meer water te drinken. Er is ergens sprake van uitdroging, daardoor heb je minder energie, en ben je minder in evenwicht. Het is tijd om de hoeveelheid water die je per dag drinkt te vergroten (of de persoon voor wie je de vraag stelt). Nog beter is het om voordat je water drinkt er een gebed over uit te spreken, zo laad je het op met helende energie.

Wat vind jij van 'Meer water drinken'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Rafaël kopen?

Aartsengel Rafaël Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël kopen