Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Meditatie

Meditatie

Meditatie

Het Latijnse word medicus betekent "heelmaker" of "genezer", en daar komt zowel het woord meditatie als medicatie vandaan. Dus meditatie kan een alternatief zijn voor medicatie. Deze kaart beveelt meditatie aan. Veel studies tonen verband aan tussen meditatie en een lang leven en een goede gezondheid. Meditatie betekent eenvoudig dat je je geest bewust richt, op een vredige gedachte of een positieve intentie. Je kunt een meditatiecursus volgen, meditatielessen volgen op een DVD, of op je eigen manier mediteren. Welke vorm je ook kiest, ze zijn allemaal helpend en heilzaam.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Blijf positief denken over je gezondheid, door gebruik te maken van affirmaties
    - Werk met een meditatieleraar
    - Ga meditatielessen geven, of schrijf erover als onderdeel van je healingwerk
    - Neem deel aan een meditatieve retraite

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, mediteer alstublieft samen met mij, en help mij me met lichaam en ziel te focussen op vrede, gezondheid en welzijn.

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen