Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Matigheid

Matigheid

Matigheid

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat u mijn verlangen in een gezonde richting stuurt, zodat ik alleen gezond wens te eten en te drinken.

Deze kaart geeft de boodschap dat je gezondheid (of die van degene voor wie je de vraag stelt) er op vooruit zal gaan als je een leefstijl van matigheid betracht. Aartsengel RafaŽl kan verslavingsbehoeften reduceren of zelfs doen verdwijnen, en je helpen je daaraan aan te passen, zodat herstel op een plezierige en evenwichtige manier plaatsvindt. Ook kan RafaŽl je de weg wijzen naar bepaalde specialisten of ondersteuningsgroepen, om de vicieuze cirkel van verslaving te doorbreken. In deze situatie is een leefpatroon zonder chemicaliŽn het beste, daardoor zal je energie, je vitaliteit en je zelfvertrouwen groeien.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Je wordt steeds meer allergisch voor chemicaliŽn, zorg daarom dat je die vermijdt
    - Verminder het aantal chemicaliŽn in je huis en op je werkplek, of ban ze daar helemaal uit
    - De verslaving van iemand anders beÔnvloedt jouw gezondheid en welzijn, ga daarom eens naar AA-bijeenkomsten
    - Vermijd voedingsmiddelen die met chemische middelen zijn bereid (conserveringsmiddelen, pesticiden, genetische modificatie, enzovoort)

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen