Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Massage

Massage

Massage

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, help me vast te geloven dat ik het verdien om massages te krijgen en andere weldadige behandelingen.

De weldadige invloed van massage op je gezondheid is algemeen bekend, en beschreven. Deze kaart is een aanwijzing dat je nu meteen een afspraak moet maken voor een massage. Behalve dat je daarmee je lichaam ontgift, is ook de ontspanning die een massage geeft heel helend. Zie een massage als een goede investering in je gezondheid en je welzijn. Terwijl je die massage krijgt, vraag je Aartsengel RafaŽl samen te werken met je masseur of masseuse. Vraag RafaŽl alle giftige energie in en om je heen weg te halen. En wees niet verbaasd als jij (of je masseur) kleine groene sterretjes zien, want dat is het visitekaartje van RafaŽl.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Voor jou en je partner: geef elkaar massages
    - Leren masseren zou een goede beroepskeuze voor je zijn
    - Verwen jezelf met een pedicurebehandeling (inclusief een voetmassage), als een manier om je stemming te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten
    - Massage kan de persoon voor wie je een vraag hebt zeker helpen

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen