Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Luister naar je intu´tie

Luister naar je intu´tie

Luister naar je intu´tie

Mijn gebed

Mijn lieve Hogere Zelf, dank je dat je zo luid en duidelijk spreekt, in simpele bewoordingen die ik gemakkelijk kan begrijpen. Aartsengel RafaŰl, dank u dat ti me helpt naar mijn innerlijke wijsheid te luisteren.

Als je je zorgen maakt over je gezondheid, is het normaal dat je op zoek gaat naar een oplossing, erover praat met anderen, of probeert er een goed boek of artikel over te vinden. Deze kaart echter vertelt je dat je niet moet vergeten ook bij jezelf van binnen te kijken en te luisteren. Tenslotte ben jij degene die je lichaam het beste kent, weet hoe het voelt en wat het nodig heeft. Aartsengel RafaŰl vraagt je te luisteren naar je lichamelijke en emotionele gevoelens. Neem die serieus, en vertel ze aan je dokter of degene die je behandelt. Door er openhartig over te praten kun je vaak belangrijke informatie geven voor de behandeling. RafaŰl geeft je de moed om assertief te zijn, en te maken dat in al je behoeften wordt voorzien.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Als je ineens een gevoel of een idee hebt over een verandering in de zorg voor je gezondheid, vertrouw deze boodschap dan
    - Dokters en gezondheidszorgmedewerkers zouden er goed aan doen meer naar hun intu´tie te luisteren bij hun behandeling van patiŰnten
    - Weet dat je recht hebt op je gevoelens en dat je die voor niemand hoeft te rechtvaardigen
    - Werk alleen met mensen die een luisterend oor hebben voor je gevoelens

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen