Lachen is het beste medicijn

Lachen is het beste medicijn

Affirmatie

Fairy 1

Lieve Aartsengel Rafaël, dank u dat u me helpt herinneren om de humor en de ironie te zien in elk menselijk drama, en me er niet in mee te laten gaan.

Betekenis

- Word je bewust van dingen om je heen die je doen denken aan Gods grote gevoel voor humor
- Kijk eens naar een leuke film
- Geef jezelf de ruimte om plezier te maken, wetend dat lachen effect heeft op ieders welzijn
- Stel je eens voor dat je een journalist bent, die jouw situatie als een buitenstaander beziet: wat vind je er geestig of ironisch aan?
- Neem jezelf serieus voor een aantal malen per dag te lachen, als een soort geestelijk doktersvoorschrift

Beschrijving

Aartsengel Rafaël herinnert je er aan dat je zorgen maken en je opwinden in geen enkele situatie helpend is, terwijl lachen en bidden een veel beter effect hebben. Rafaël is nu hier om je de humor te doen zien in het menselijk drama, zodat je wat meer afstand kunt nemen en er niet zo zwaar aan tilt. Rafaël beseft dat je op dit moment misschien niet direct kunt lachen. Eens echt goed lachen geeft al tijd een hele opluchting. Daarom - als je akkoord gaat - zal hij je helpen vaker te lachen en te glimlachen.

Wat vind jij van 'Lachen is het beste medicijn'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Rafaël kopen?

Aartsengel Rafaël Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël kopen