Laat een stressrijke situatie achter je

Laat een stressrijke situatie achter je

Affirmatie

Fairy 1

Lieve Aartsengel Rafaël, dank u dat u me de moed en de bereidheid geeft om goed voor mezelf te zorgen, en daar hoort bij gezonde relaties en positieve situaties scheppen voor mezelf.

Betekenis

- Als jij goed voor je eigen gezondheid zorgt, dan heeft iedereen daar baat bij
- Laat eventuele schuldgevoelens los, leg die in de handen van God en de engelen
- Zet de voor- en nadelen van de stresssituatie eens op een rijtje
- Praat eerlijk met jezelf en met anderen over je echte gevoelens en over wat je ziet

Beschrijving

Deze kaart trek je omdat een situatie van stress effect heeft op je gezondheid (of op die van degene voor wie je een vraag hebt gesteld). Door de signalen van ziekte of pijn laat je lichaam je weten, dat het stressniveau te hoog is geworden om er op een goede manier mee om te gaan, en je lichaam heeft hulp nodig, nu. Als je een manier kunt vinden om de situatie blijvend, of in elk geval tijdelijk, achter je te laten, dan zou dat in dezelfde mate de lichamelijke symptomen verminderen. Misschien zijn financiële verplichtingen de reden dat je je in deze situatie bevindt. In dat geval is goed omgaan met stress van vitaal belang voor je gezondheid en je welbevinden. Dit betekent dat je assertief moet zijn (lees boeken hierover of doe een workshop als je wilt), dat je een uitlaatklep vindt voor je stress zoals bijvoorbeeld trimmen, en dat je een goede manier van ontspannen hebt, zoals meditatie, yoga, of massage. Zie deze dingen als een verplichte investering in je gezondheid op lange termijn.

Wat vind jij van 'Laat een stressrijke situatie achter je'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Rafaël kopen?

Aartsengel Rafaël Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël kopen