Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Alternatieve medicijnen

Alternatieve medicijnen

Alternatieve medicijnen

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat u me de weg wijst naar de juiste geneeswijze, en dat u me heldere signalen en boodschappen geeft over wat de beste weg is voor mijn gezondheid.

Deze situatie vraagt om een alternatieve behandeling, buiten de conventionele geneeswijzen om. Deze behandeling kan samengaan met de traditionele zorg die je misschien al krijgt. Deze kaart vraagt je om verschillende methodes en opties voor genezing te verkennen. Aartsengel RafaŽl zal dit zoeken begeleiden, en je intuÔtie zal je vertellen wat de juiste richting is die je op moet gaan.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - De huidige behandeling is niet effectief, misschien zelfs contraproductief
    - Vraag om een second opinion of een andere dokter
    - Leer alternatieve geneesmethodes te gebruiken, voor jezelf en voor anderen
    - Onderzoek alternatieven voor genezing in dit geval

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen