Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Innerlijke autoriteit

Innerlijke autoriteit

Innerlijke autoriteit

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u voor uw steun bij het claimen van mijn eigen kracht, en bij het luisteren naar mijn intuÔtie, mijn verlangens en gevoelens.

Aartsengel RafaŽl stuurt je deze kaart om je aan te moedigen je eigen kracht en je eigen autoriteit te gebruiken in deze situatie. De Engel van Genezing ziet dat je je kracht uit handen hebt gegeven aan anderen, en dat je je eigen gevoel negeert. Het is tijd dat je je eigen beslissingen neemt, om op te komen voor jezelf, en jouw eigen waarheid te spreken! RafaŽl houdt je hand vast terwijl je dit doet, hij geeft je kracht en moed. Je bent de laatste tijd vaker in verwarring over de verschillende keuzemogelijkheden die je hebt, en de adviezen die je krijgt over wat je zou moeten doen. Deze kaart wil je er aan herinneren, dat je datgene moet doen wat je innerlijke stem je vertelt. Je weet echt zelf wat de beste weg is om te gaan, zelfs als die weg inhoudt dat je te maken krijgt met intimiderende en autoritaire mensen. Uiteindelijk zullen zij je des te meer respecteren voor het nemen van je eigen verantwoordelijkheid.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Zorg dat je een second opinion krijgt, of zelfs een derde
    - Kom voor jezelf op
    - Vertrouw je intuÔtie
    - Geef jezelf toestemming om te doen wat je wilt doen
    - Doe datgene waar je altijd al van gedroomd hebt

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen