Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Hulp in de thuissituatie

Hulp in de thuissituatie

Hulp in de thuissituatie

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat u me de moed geeft om hulp te vragen, van u, van de engelen, en van anderen, inzake mijn familie en mijn thuissituatie.

Het wordt tijd dat je wat hulp krijgt in je thuissituatie. Zie het als een waardevolle investering, die zich ruim uitbetaalt in de vorm van meer tijd, energie en vitaliteit. Ook de meest handige mensen hebben hulp nodig, en hulp aannemen is feitelijk een teken van sterk zijn. Neem eens even rustig de tijd om je voor te stellen hoe je leven er uit zou zien als je eens echt een goede hulp zou hebben in je huis of je thuissituatie. Je onbewuste zal je onmiddellijk vertellen wat je wel en wat je niet zou willen. Misschien is het simpelweg het inhuren van een huishoudelijke hulp voor het zwaardere werk. Of misschien gaat het om tips over thuiszorgwerkers, over je werk aan huis, over huisregels, of over iets in de familie. Welke vorm van hulp je ook nodig hebt, je verdient het.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Weet dat je je hulp in je thuissituatie kunt veroorloven, en dat het zeker loont
    - Leer delegeren, en vraag om hulp als je die nodig hebt
    - Zie jezelf als een lid van een winnend team, met engelen en andere mensen werkend aan een gezamenlijk doel
    - Geef jezelf toestemming om te rusten, zodat je dierbaren eens voor jou kunnen zorgen

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen