Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Hier is dieet belangrijk

Hier is dieet belangrijk

Hier is dieet belangrijk

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat u me geleidt bij het maken van positieve keuzes voor eten en drinken, en bij het loskomen van mijn verlangen naar dingen die niet gezond zijn.

Aartsengel RafaŽl zegt, dat voedsel een medicijn is. Hij brengt je deze kaart om je te herinneren aan heilzame ingrediŽnten die voedsel bevat. In plaats van een dieet te zien als iets dat een stuk plezier wegneemt, waarom niet op een andere manier kijken en je gezonde eetpatroon, je 'dieet', zien als iets dat iets toevoegt aan je levensvreugde? Het is een goed gevoel gezond te eten, en te weten dat je je lichaamsenergie support door gezonde keuzes te maken. Je hebt deze kaart getrokken om te honoreren wat de engelen je via je intuÔtie al hebben laten weten: het is tijd om veranderingen ten goede aan te brengen in je eetpatroon. Je kunt dit geleidelijk doen als je dat liever hebt, want ook kleine stapjes in de richting van kiezen voor gezonde voeding maken al een verschil. Als je onder- staand gebed zegt, zal Aartsengel RafaŽl je helpen je behoefte aan en je zin in minder gezonde dingen te verminderen en kwijt te raken.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Luister naar je intuÔtie inzake veranderingen in je eetpatroon
    - Je gewicht in de gaten houden is een goed ding voor jou om te doen
    - Je lichaam is heel gevoelig voor wat je eet en drinkt
    - Verander je eetgewoontes, en je zult je leven veranderen (ten goede)

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen