Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Goede nachtrust

Goede nachtrust

Goede nachtrust

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat u me helpt om te ontspannen zodat ik diep kan slapen. Ik weet, dat u me leidt, heelt en beschermt terwijl ik slaap.

Deze kaart geeft aan dat hoe goed je wel of niet kunt slapen verband houdt met een gezondheidsaspect. Misschien is je geest te druk, of voelt je lichaam gespannen door te veel stress of door gebruik van cafeÔne. Wat de oorzaak ook is, Aartsengel RafaŽl wil dat je van een gezonde slaap kunt genieten. Als je gaat slapen denk dan aan RafaŽl, en praat met hem in gedachten over datgene waar je mee bezig bent. Vertel hem alles wat je denkt, waar je bang voor bent en wat je graag wilt. Daarna vraag je hem dat hij je lichaam en geest in vrede zal laten slapen. RafaŽl zal je dan toedekken met zijn smaragdgroene deken, en deze zal je omhullen tijdens je slaap. Hij zal over je waken, zodat je veilig bent en beschermd.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Doe een retraite, om je lichaam en geest te verfrissen
    - Laat controle los en laat je met de stroom meedrijven, zodat spanning verdwijnt
    - Weet dat je veilig bent
    - Investeer in een goed bed en allergievrij beddengoed, zodat je beter kunt slapen
    - Pas je tijdschema aan, zodat je tenminste acht uur slaap krijgt

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen