Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Rafaël Goddelijk ingrijpen

Goddelijk ingrijpen

Goddelijk ingrijpen

Mijn gebed

Lieve Aartsengel RafaŽl, dank u dat u bij (naam van de betreffende persoon) bent, en dat u helpt bij (beschrijf de betreffende situatie). Ik heb vertrouwen in het goddelijke ingrijpen, en ik aanvaard volledig uw leiding.

Deze kaart betekent dat je gebeden zijn gehoord en verhoord! De engelen werken achter de schermen om het wonder te bewerkstelligen waar je om gevraagd hebt. Blijf vol geloof en vertrouwen, want het wordt beloond. Vergeet niet, dat goddelijke interventie meestal op een verrassende manier plaatsvindt. Je gebeden zullen dus waarschijnlijk in een onverwachte vorm worden verhoord, maar altijd op een manier die zegeningen met zich meebrengen voor allen, die betrokken zijn.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - De engelen zijn bij de persoon voor wie je bidt
    - Schenk aandacht aan signalen en aan je intuÔtie. Hierin ligt de guidance die je de plattegrond zal geven voor hoe je gebeden zijn verhoord
    - Heb geduld in het proces van goddelijke timing
    - Als je bewust kijkt zul je de verborgen zegening zien in elke situatie
    - Heb geloof en vertrouwen

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Rafaël orakelkaarten
Aartsengel Rafaël orakelkaarten

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten. Tevens wordt een toelichting van de algemene betekenis van elke kaart gegeven, evenals specifieke details die je meer helderheid kunnen geven, en die je helpen in contact te komen met je eigen intuïtie. Of je nu heling zoekt voor jezelf, voor iemand anders, of dat je je eigen natuurlijke helende bekwaamheden wilt wekken, Aartsengel Rafaël bewerkt wonderen, en geeft betrouwbare begeleiding... en alles wat je moet doen is er om vragen!

Aartsengel Rafaël orakelkaarten kopen