Engelen van liefde zullen je behulpzaam zijn

Engelen van liefde zullen je behulpzaam zijn

Affirmatie

Fairy 1

Lieve beschermengelen van mijn tweelingziel, dankjewel dat jullie mijn tweelingziel en mij voorbereiden op de liefde, dat jullie ons motiveren om gezonde veranderingen in ons leven aan te brengen en dat jullie er voor zorgen dat wij elkaar zullen ontmoeten. Dankjewel dat jullie ons helpen om elkaar te herkennen en de moed zullen hebben 'hallo' te zeggen, zodat we ons uiteindelijk in een werkelijk intieme relatie kunnen verdiepen.

Betekenis

Degene over wie je je vraag stelt is je tweelingziel
- Je zult een gelukkige verandering ervaren in je huidige relatie
- Je zult leren jezelf lief te hebben
- Je zult spoedig iemand ontmoeten door je innerlijke leiding te volgen
- Luister naar je intuïtie in verband met je lichamelijke oefeningen, je dieet en andere aspecten ter verbetering van jezelf

Beschrijving

Deze kaart bevestigt dat je gebeden over je liefdesleven verhoord zijn en beantwoord zullen worden. Er is een speciale groep van etherische wezens die de Engelen van Liefde genoemd worden en die in het bijzonder werken met liefdeszaken. Deze engelen geven je op intuïtieve wijze advies om je voor te bereiden op ontzettend veel liefde. Om een liefdesrelatie met een tweelingziel te manifesteren, moet je de eigenschappen die je in je partner wenst zelf tot uitdrukking brengen. De Engelen van Liefde zullen je dus waarschijnlijk wel vragen om een aantal gezonde veranderingen in je leefstijl: zoek nieuwe interessante hobby's of ga op zoek naar nieuwe vrienden. Luister naar je intuïtie, dan worden je gebeden verhoord.

Wat vind jij van 'Engelen van liefde zullen je behulpzaam zijn'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Michaël kopen?

Aartsengel Michaël Aartsengel Michaël

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël kopen