Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Eerbiedig en vertrouw je eigen gevoelens

Eerbiedig en vertrouw je eigen gevoelens

Eerbiedig en vertrouw je eigen gevoelens

Aartsengel MichaŽl raadt je aan je eigen innerlijk te onderzoeken en er naar te luisteren, want deze kaart is het teken dat je gevoelens op een nauwkeurige wijze overeenstemmen met de waarheid. Sommige van deze gevoelens zijn wellicht vervelend om onder ogen te zien, maar toch heb je ze om een belangrijke reden. Als je in conflict met jezelf bent, ga dan zitten met pen en papier bij de hand en 'interview' je emotionele zelf door te vragen: Wat voel je? Waarom? Wat zou je willen dat ik doe? Je gevoelens zullen sterk en duidelijk spreken als je er voor open staat en vertrouwen hebt in wat je te horen krijgt. Eerbiedig je innerlijke stem als de machtige levenskracht die jou verbindt met het goddelijke. God en de engelen beantwoorden heel vaak je gebed en geven je raad via je lichamelijke en emotionele gevoelens. Als je zegt 'Oh, dat is alleen maar een gevoel', zie je de wezenlijke goddelijke hulp over het hoofd. Luister naar je gevoelens.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Het wordt tijd dat je toegeeft dat je je ongelukkig voelt in een bepaalde situatie en dat je passende maatregelen neemt om dit te veranderen
    - Iemand probeert op je een bepaalde manier gevoelens uit je hoofd te praten, maar blijf bij datgene waarvan je weet dat dit aanvoelt als je eigen barometer

Mijn gebed

Dankjewel, Aartsengel MichaŽl, dat je mij helpt, begeleidt en beschermt, terwijl ik luister naar mijn gevoelens en in overeenstemming hiermee handel. Help me mijn emoties met liefde te begrijpen en te uiten.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen