Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Een gunstig resultaat

Een gunstig resultaat

Een gunstig resultaat

Mijn gebed

Dankjewel voor het prachtige resultaat voor deze situatie, die volmaakt en rechtvaardig is voor iedereen die erbij betrokken is. Dankjewel, Aartsengel MichaŽl, dat je mij hebt geholpen er vertrouwen en geloof in te hebben.

De situatie waar je jezelf zorgen over maakt is als vanzelf onpartijdig en rechtvaardig opgelost en jij (en de andere mensen die erbij betrokken zijn) zult heel blij zijn met het resultaat. De vindingrijkheid van de Hemel heeft een plan bedacht dat ver boven de reikwijdte van de menselijke verbeeldingskracht uitsteekt. Je krijgt het advies om je zorgen en irritaties aan Aartsengel MichaŽl over te dragen, want er is geen enkele noodzaak om zelf die last te dragen. Hoe meer je kan loslaten en God kan toestaan het werk te laten doen, des te sneller het gunstige resultaat zich zal manifesteren.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Een juridische kwestie zal in jouw voordeel uitpakken
    - Je nieuwe relatie zal standhouden
    - Je krijgt de baan die je graag wilt
    - Je zult het geld krijgen
    - Er zal genezing plaatsvinden

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen