Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Zorg dat je een duidelijke overtuiging hebt

Zorg dat je een duidelijke overtuiging hebt

Zorg dat je een duidelijke overtuiging hebt

Mijn gebed

Aartsengel MichaŽl, als engel van moed en vertrouwen, roep ik je aan om mij iets van je kracht te lenen. Sta me toe om een diepere verbinding met mijzelf mijn leven en mijn goddelijke doel aan te gaan. Geef me alsjeblieft een duidelijk advies, zodat ik mijn hart volledig kan openen voor elke ervaring.

Je hebt deze kaart getrokken omdat je gevraagd hebt hoe je een bepaalde situatie zou kunnen verbeteren. Aartsengel MichaŽl adviseert je om helemaal overtuigd te zijn van het resultaat dat je wenst. Als je aarzelt of onzeker bent of je het wel verdient, of dat je het wel voldoende waard bent, zal het uiteindelijke resultaat onbevredigend zijn. Door een duidelijke overtuiging te hebben, help je jezelf om veranderingen in je leven te ontketenen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Huidig samen met je huidige partner de overtuiging meer intimiteit en voldoening te creŽren
    - Sta jezelf toe volledig te genieten van elk moment
    - Stort jezelf op een opwindend project
    - Als je een musicus of kunstschilder bent, wees je dan totaal bewust van elke gespeelde noot of elke streek van je penseel
    - Wees bewust van jezelf als je spreekt of schrijft

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen