Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Zelfrespect

Zelfrespect

Zelfrespect

Aartsengel MichaŽl ondersteunt je zoektocht naar geluk, gezondheid en overvloed door je advies te geven hoe je jezelf kunt respecteren en liefhebben. De situatie waarover je je vraag stelt heeft een aantal verstorende aspecten, die je zelfrespect zouden kunnen aantasten. Deze kaart is het teken dat het tijd wordt om jezelf te respecteren, zelfs al behandelen andere mensen je niet op een waardige manier. Je verdient respect van jezelf en andere mensen, want je bent een geliefd kind van God (net zoals iedereen is in de spirituele werkelijkheid).

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Ga in therapie om meer zelfrespect op te bouwen
    - Stap uit een situatie waarin er misbruik van je wordt gemaakt
    - Laat gedragingen los waarvan je diep van binnen weet dat zij niet gezond of goed voor je zijn, want schuldgevoelens tasten je zelfrespect aan
    - Sta er op dat andere mensen je met respect behandelen

Mijn gebed

Lieve God en engelen, dankjewel dat jullie mij helpen om mijzelf te zien zoals jullie mij zien: door de ogen van de liefde. Dankjewel, dat jullie mij waarderen en respecteren - help mij alsjeblieft dat ik dat ook voor mijzelf doe en dat jullie mij de moed geven om namens mijzelf te spreken. Ik vraag jullie om bescherming in al mijn relaties, zodat ik omringd word door liefhebbende en vriendelijke mensen.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen