Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Wees lief voor jezelf

Wees lief voor jezelf

Wees lief voor jezelf

Mijn gebed

Aartsengel MichaŽl, help me alsjeblieft mijzelf met liefde te behandelen in alles wat ik denk, zeg en doe. Help me in te zien dat ik deze onvoorwaardelijke liefde verdien. Ik laat alle gevoelens van schuld los, zodat ik altijd innerlijke vrede zal kunnen ervaren.

Aartsengel MichaŽl begeleidt je in het waarderen van je gevoeligheid, zowel op emotioneel als lichamelijk gebied. Je hebt jezelf veel te hard aangepakt en je scheldt jezelf vaak uit voor je 'onvolmaaktheden', die alleen maar in je verbeelding bestaan. Deze kaart dient als een geheugensteuntje aan het feit dat je zo goed als de omstandigheden toelaten je best doet. Geef jezelf dus even een adempauze, doe het wat rustiger aan en wees lief voor jezelf.

Betekenissen van deze orakelkaart

  - Ga weg uit een vervelende situatie of relatie
  - Eet gezondere voeding
  - Vermijd chemische stoffen in je voeding of in je omgeving
  - Zorg dat je beter slaapt
  - Ga over op wat mildere lichamelijke oefeningen
  - Spreek liefdevol over jezelf en andere mensen Je hebt rust en stilte nodig

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen