Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Vertrouwen

Vertrouwen

Vertrouwen

Mijn gebed

Aartsengel MichaŽl, geef mij wat van je moed en je geestkracht te leen. Help mij mijzelf te realiseren dat ik ťťn ben met alles wat goddelijk is: wijsheid, kracht, liefde, creativiteit, overvloed en gezondheid. Laat mij mijzelf op allerlei manieren vol vertrouwen en vrede voelen.

Deze kaart dient als talisman om je zelfvertrouwen te vergroten. Aartsengel MichaŽl heeft getracht je ervan te verzekeren dat je de kracht, de macht en het vermogen hebt, wat heel waardevol is voor het vredesplan van God. MichaŽl beschermt je, terwijl jij je schitterende licht laat schijnen. Luister naar je intuÔtie en doe de dingen met kalmte. In je relaties trekt jouw zelfverzekerdheid gezonde mensen naar je toe. Het ontketent ook respect in andere mensen. Vraag voordat je 's avonds gaat slapen Aartsengel MichaŽl om je zelfvertrouwen te verhogen. Je zult dan wakker worden met een gevoel van liefde en mededogen voor jezelf en andere mensen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Heb vertrouwen in je eigen plannen en ideeŽn
    - Sta open voor je intuÔtie, want dan werk je doelgericht
    - Vertrouw degene over wie je een vraag stelt
    - Wees er van overtuigd dat je op de juiste weg bent
    - Weet dat er op dit moment en in de toekomst aan je financiŽle behoeften zal worden tegemoetgekomen

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen