Dit is je levensdoel

Dit is je levensdoel

Affirmatie

Fairy 1

Aartsengel Michaël, jij kent de details van mijn goddelijke levensdoel en ik vraag je om mij te helpen op één lijn te komen met mijn doeleinden. Begeleid alsjeblieft al mijn doen en laten, zodat ik de allerbeste stappen neem om mijn schitterende en belangrijke carrière volledig te kunnen manifesteren.

Betekenis

- Je huidige situatie biedt aanwijzingen over de volgende stappen die je op je pad moet nemen, volg je ware gevoelens
- De engelen waken over je werk en je financiën

Beschrijving

Aartsengel Michaël heeft je gebeden gehoord en hij leidt je in de richting van waar je voor geboren bent. Je hebt al een aantal ideeën over een loopbaan die je plezier, opwinding, mogelijkheden om te helpen en financiële zekerheid zal verschaffen. Al deze gedachten zijn aanwijzingen voor je goddelijke doel. Het is de bedoeling dat je jezelf met werkzaamheden bezighoudt die jezelf en andere mensen vreugde geven! Deze kaart bevestigt dat de carrière waarover je droomt inderdaad jouw levensdoel is. Op die manier zal het Universum je helpen en alle deuren voor je open zetten. Heb vertrouwen in de toekomst!

Wat vind jij van 'Dit is je levensdoel'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Michaël kopen?

Aartsengel Michaël Aartsengel Michaël

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël kopen