Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Vertrouw jezelf toe aan de hulp van god en de engelen

Vertrouw jezelf toe aan de hulp van god en de engelen

Vertrouw jezelf toe aan de hulp van god en de engelen

Mijn gebed

Lieve God en engelen, geef mij dit (beschrijf de situatie in het kort) nu en helemaal. Ik doe een stapje opzij en laat de goddelijke wonderen door alles en iedereen die er bij betrokken is heen schijnen.

Je bent een sterk en onafhankelijk persoon, maar er zijn toch tijden waarin iedereen wel een beetje hulp kan gebruiken en voor jou is die tijd nu aangebroken. Deze kaart geeft je het advies om deze situatie volledig over te laten aan God en de engelen. Als je probeert dit in je eentje op te lossen, belast je jezelf met onnodige zorgen, die je ook blokkeren in het ervaren van de ophanden zijnde oplossing. Wanneer je andere mensen toestaat je te helpen en te ondersteunen, ontmoet je de kracht in jezelf!

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Huur hulptroepen in
    - Laat andere mensen je behulpzaam zijn als zij het aanbieden
    - Vraag je vrienden en familie om hulp
    - Zoek een adviseur, met wie je vrijuit kunt praten over je gevoelens om deze op een rijtje te zetten

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen