Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Veiligheid en bescherming

Veiligheid en bescherming

Veiligheid en bescherming

Aartsengel MichaŽl beschermt je in deze situatie en ook op andere gebieden in je leven. Jij en de aartsengel vormen een team: jij volgt de adviezen die hij doorgeeft via je intuÔtie. Je denkt waarschijnlijk dat je deze kaart hebt getrokken, omdat er een grote verandering in je leven plaatsvindt en je jezelf kwetsbaar voelt, maar het is meer een symbool om je er aan te herinneren dat MichaŽl vierentwintig uur per dag over je waakt. Deze kaart moedigt je aan om je afwerende houding in je relaties met mensen en engelen op te geven. Open je hart om liefde te geven en te ontvangen, en ervaar intimiteit. Wees volkomen jezelf bij andere mensen en vertel de engelen over je gevoelens. Dit stelt je in staat om andere mensen te leren kennen, te helpen en lief te hebben ...en ook jezelf lief te hebben zoals je bent!

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Er zal aan je financiŽle behoeften worden tegemoetgekomen
    - Je zult een gelukkig resultaat boeken over een juridische kwestie
    - Ga maar lekker slapen, want er wordt over je gewaakt
    - Je kinderen worden beschermd en zijn veilig
    - Een geliefd persoon is bij de engelen in de Hemel

Mijn gebed

Dankjewel voor het beschermen van degenen die ik liefheb en ook van mijzelf, zodat we veilig zijn en dat er aan al onze behoeften wordt tegemoetgekomen. Ik accepteer je hulp nu in dankbaarheid en gratie, omdat ik weet dat het goed voor mij en alle andere mensen is om de hemelse hulp te aanvaarden.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen