Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Trek jezelf terug uit deze situatie

Trek jezelf terug uit deze situatie

Trek jezelf terug uit deze situatie

Mijn gebed

Aartsengel MichaŽl, ik wil je vragen je vlammende zwaard te gebruiken om alle gehechtheid aan angst of dramatische toestanden door te snijden, zodat ik bij mijzelf blijf in de wetenschap dat er overal vrede is, zowel in mijzelf als in deze situatie.

Je bent verwikkeld in een situatie tot op het punt waar je deze niet meer objectief kunt bekijken. Deze kaart duidt er op, dat het nu het moment is om een stapje terug te doen en dat je een groter overzicht van het plaatje moet zien te krijgen. Aartsengel MichaŽl vraagt je om je los te maken van de emoties om je heen en hij zal je hierbij helpen. MichaŽl zal je ook aanraden de ervaring niet te verpersoonlijken, zodat je geen aanstoot hoeft te nemen aan het gedrag van andere mensen. Dit zal je er van weerhouden om verdedigend te reageren - integendeel, je handelingen zullen voortkomen uit liefde en wijsheid. Geef jezelf toestemming om een rustpauze te nemen, weg van alle mensen die erbij betrokken zijn. Je hoeft de oplossing op dit moment nog niet te kennen, want de engelen zullen voor de details zorgen. Het is voor jou belangrijk om een over gevoel van innerlijke vrede te beschikken - een gevoel dat je naar nieuwe en nuttige inzichten zal leiden.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Neem geen conflicten van andere mensen op je, maar laat ze de dingen zelf uitwerken
    - Wees vol mededogen zonder dat je de gevoelslast van andere mensen overneemt
    - Vraag Aartsengel MichaŽl of hij je energie wil reinigen
    - Verlaat een ongezonde situatie of relatie

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen