Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Schrijf je gedachten en gevoelens op

Schrijf je gedachten en gevoelens op

Schrijf je gedachten en gevoelens op

Mijn gebed

Dankjewel voor je hulp, zodat ik kan putten uit mijn goddelijke creativiteit en wijsheid, waardoor ik mijzelf helder kan uitdrukken en inzicht, zegeningen en healing verkrijg.

Deze kaart geeft aan dat je verward wordt door je tegenstrijdige gevoelens en dat je niet weet in welke richting je moet gaan. Aartsengel MichaŽl zal je helpen diep in je emoties te graven en de lagen weg te pellen om je innerlijke kern van waarheid te bereiken. Hij adviseert je om alles wat je denkt en voelt op te schrijven - zonder dat je je woorden aanpast of schrapt. Het bijhouden van een privť-dagboek zal je inzicht geven in dat wat je werkelijk wil. De helderheid hierover zal de stappen die je hierna moet nemen verlichten!

Betekenissen van deze orakelkaart

  - Blijf doorgaan met creatief schrijven als hobby of werk
  - Ga een schrijfcursus volgen
  - Schrijven is deel van je goddelijke levensdoel
  - Leer een nieuwe taal
  - Sluit je aan bij een schrijversgroep
  - Stuur de dingen die je geschreven hebt naar een uitgever of tijdschrift

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen