Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Schenk aandacht aan je dromen

Schenk aandacht aan je dromen

Schenk aandacht aan je dromen

Mijn gebed

Dankjewel, dat je mij lekker instopt in bed vanavond en mij helpt van een heerlijke, rustgevende slaap te genieten. Aartsengel MichaŽl, ik nodig je uit om in mijn dromen als leraar, gids en geestelijk genezer te verschijnen. Geef mij hierover (beschrijf een specifieke situatie) een inzicht en een advies op spiritueel niveau.

Aartsengel MichaŽl heeft je in de tijden dat je droomt geholpen je oude angsten los te laten en nieuw geluk en vrede te ondervinden. Hij heeft je tijdens je slaap lessen gegeven, die het antwoord zijn op je gebeden en waarbij je een nieuwe basis voor je levensdoel hebt gekregen. Hoewel je je deze dromen misschien niet herinnert, huist de informatie in je onderbewustzijn en is je op vele manieren behulpzaam.

Je hebt tot veel van MichaŽls adviezen toegang door een dromendagboek bij te houden. Het maakt niet uit wat voor soort notitieboekje het is, als je het maar naast je bed legt en consequent opschrijft wat je jezelf herinnert van de dromen die je 's nachts hebt gehad. Je zult al snel bepaalde patronen in onderwerpen en symbolen herkennen, die je van advies zullen dienen op de tijden dat je wakker bent.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Steeds terugkerende dromen bevatten een boodschap voor je
    - Respecteer je hartenwensen en handel hier ook naar. Consulteer een droomtherapeut of een boek over dromen
    - Zorg dat je genoeg slaap krijgt
    - Ga nuchter slapen, want chemische middelen beÔnvloeden je remslaap

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen