Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Richt jezelf op een goddelijke en volmaakte gezondheid

Richt jezelf op een goddelijke en volmaakte gezondheid

Richt jezelf op een goddelijke en volmaakte gezondheid

Mijn gebed

God en Aartsengel MichaŽl, dankjewel voor jullie voortdurende geheugensteuntjes om mijzelf op een volmaakte gezondheid te richten en voor het feit dat jullie mij adviseren wat ik moet doen zodat ik gezond blijf.

Aartsengel MichaŽl zegt dat de sleutel voor een goede gezondheid is jezelf te richten op je welzijn in plaats van op je ziekte of kwaal. Je hebt deze kaart getrokken als geheugensteuntje om bij jezelf te blijven bij al je wensen - en niet bij je angsten. Stop werkelijke genegenheid en zegeningen in al je cellen. Visualiseer en verwacht een volmaakte gezondheid voor jezelf en andere mensen. Spreek over jezelf en andere mensen in termen van volmaakte gezondheid, via een affirmatie dat alles okť is.

Betekenissen van deze orakelkaart

  - Je zult een verbetering in je gezondheid opmerken
  - Volg je intuÔtie in verband met je gezondheid en je heelwording
  - Je levensdoel is heel te worden
  - Verander je levenswijze op een positieve manier
  - Maak gebruik van geestelijk verheffende affirmaties
  - Ga naar een dokter voor een second opinion

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen