Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Positieve gedachten creŽren positieve resultaten

Positieve gedachten creŽren positieve resultaten

Positieve gedachten creŽren positieve resultaten

Mijn gebed

Goddelijke liefde en wijsheid, ik roep jullie nu aan. Ik weet dat mijn geest en mijn emoties altijd en voortdurend met jullie in verbinding staan. Ik vraag mijn Hogere Zelf om bewust te zijn van de liefde en het licht dat in iedereen en in elke situatie aanwezig is.

Deze situatie roept op tot verheffende gedachten, die de magische ingrediŽnten zijn waar je naar op zoek was. Hoewel je misschien protesteert omdat je al een positieve instelling hebt, adviseert Aartsengel MichaŽl je al je gedachten en dingen op te geven, die jij over je zorgen of andere negatieve dingen zegt en die je manifestaties zouden kunnen afzwakken. MichaŽl kan je vertellen hoe constructief je gedachten zijn, door aandacht te besteden aan recente gebeurtenissen in je leven, want er is een direct verband tussen positieve gedachten en positieve resultaten. Hij zal je helpen je geest naar een werkelijk zegenrijk niveau te verheffen, zodat je ervaringen gelukkig en heel welkom zullen zijn.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Spreek eens per dag (of per uur!) positieve affirmaties uit
    - Lees een boek of volg een cursus over positieve affirmaties
    - Geef jezelf of andere mensen niet de schuld, maar richt je daarentegen op de oplossing
    - In plaats van je ergens zorgen over te maken, kun je bidden en liefhebbende, meedogende gedachten hebben

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen