Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Onschuld

Onschuld

Onschuld

Aartsengel MichaŽl houdt je troostend vast en verzekert je ervan dat je onschuldig bent. Vraag hem je te helpen jezelf te vergeven en je schuldgevoel los te laten (hetgeen een heftige emotie is die je ervan weerhoudt innerlijke vrede te ervaren) door te zeggen: 'Aartsengel MichaŽl, dankjewel dat je mij helpt mijzelf te vergeven voor (benoem de specifieke gebeurtenis) en voor al het andere waarvan ik mijzelf de schuld heb gegeven. Help me alsjeblieft al mijn zelfbeschuldigingen los te laten uit mijn lichaam, ziel en geest.' Voel dat er iets ontzettend zwaars van je afvalt, als Aartsengel MichaŽl je helpt om je ware onschuld te omhelzen. Je vroegere gedrag zou nooit Gods volmaakte handwerk teniet kunnen doen, door jou te scheppen als een krachtig, liefhebbend en hoogstnodig wezen van licht en liefde.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Degene over wie je je vraag stelt is onschuldig
    - Je moet iets schoonmaken of ontgiften
    - Je kunt vertrouwen hebben in de situatie waar je je vraag over stelt
    - Richt je op de goede eigenschappen van andere mensen in plaats van op hun 'fouten'

Mijn gebed

Lieve God en engelen, dankjewel, dat jullie mij laten zien dat al jullie eigenschappen van zuivere liefde en licht in mijzelf en andere wezens weerspiegeld worden. Help mij de onschuld die God mij heeft gegeven te omhelzen, zodat ik in vrede kan leven.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen