Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Onderzoek al je mogelijkheden

Onderzoek al je mogelijkheden

Onderzoek al je mogelijkheden

Mijn gebed

Lieve God, dankjewel voor je wijsheid en je liefde en voor je hulp om mij al mijn alternatieve mogelijkheden te laten zien, te begrijpen en in te schatten. Leid mij alsjeblieft in de juiste richting voor mijn gezondheid, mijn geluk en mijn levensdoel.

Je hebt er hard aan gewerkt om je huidige omstandigheden te veraangenamen en nu is de tijd gekomen om naar andere mogelijkheden te gaan zoeken. Je talent om dingen voor elkaar te krijgen en jezelf aan te passen zijn bewonderenswaardig. Toch wil Aartsengel MichaŽl je eraan herinneren dat je altijd eerlijk en oprecht moet zijn ten opzichte van jezelf. Je hoeft op geen enkele wijze compromissen te sluiten, want MichaŽl verzekert je ervan dat er op vriendelijke en liefdevolle manieren aan je behoeften zal worden tegemoetgekomen.

Betekenissen van deze orakelkaart

  - Werk je CV bij en zoek een andere baan
  - Weet dat je niet alleen zal zijn als je weggaat uit een ongezonde relatie
  - Zoek nieuwe manieren om de huidige situatie te verbeteren
  - Onderzoek al je mogelijkheden
  - Verander van hulpverlener die je bezoekt (zoals je dokter, je therapeut, je advocaat, enzovoort)
  - Sta jezelf toe te dagdromen over diverse mogelijkheden
  - Onthoud dat alles mogelijk is

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen