Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël De situatie is al opgelost

De situatie is al opgelost

De situatie is al opgelost

Je hebt deze kaart getrokken als bevestiging dat de situatie waarover je je vraag gesteld hebt op een gelukkige wijze is beŽindigd. De engelen hebben er achter de schermen aan gewerkt om de bron van je zorgen te helen. Hoewel je nu misschien niet direct ziet hoe de zaak opgelost is, kun je er op vertrouwen dat het zo is. Laat je zorgen los en ontspan jezelf met de zekerheid dat alles goed is.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Je hoeft je nergens zorgen over te maken
    - Alles zal in orde komen
    - Deze relatie is het waard om gehandhaafd te worden
    - Blijf in je huidige situatie, want de problemen zullen spoedig opgelost zijn

Mijn gebed

Ik geef al mijn angsten, zorgen en ongerustheid aan jou, in ruil voor ware vrede op alle fronten. Dankjewel voor het oplossen van (geef de details van de situatie) op een goddelijke en perfecte wijze.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen